Centrul social de sănătate, educație și familie

Centrul social de sănătate, educație și familie din comuna Vulcana-Băi este un lăcaș al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care urmărește promovarea valorilor care aduc sănătate în domeniile care țin de ființa umană, adică fizic, mental, psihic, al vieții de familie!

În Sabat ( adică de la apusul soarelui vineri până la apusul soarelui sâmbăta) se desfășoară activitați in special de natură să aproprie oamenii mai mult de Dumnezeu!

Construcția centrului a debutat în anul 2009 și a durat 8 ani, timp în care au fost mulți oameni care au ajutat voluntar, dar și sponsori care au ajutat cu materiale de construcție, sfaturi cu privire la arhitectura și rezistența lăcașului! În sectiunea istoric veți putea vedea cateva poze legate de perioada de construcție!

Inaugurarea a avut loc pe data de 11 iunie 2017, ora 11 și ne-au binecuvântat cu prezența o mulțime de vizitatori cărora le multumim și pe această cale!

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au ajutat, de obicei voluntar și credem că Cel de Sus îi va binecuvânta pe cei care au dorit să ajute! Avem convingerea că vor ajunge cândva să cunoască consecințele ajutorului lor asupra vieților transformate în sens pozitiv ale oamenilor care vor participa la programele „Centrului social de sănătate, educație și familie”!